Ming Chao Fotografie

Leuk dat je er bent!

neem contact op

Leuk dat je contact op wilt nemen!

Dat betekent waarschijnlijk dat je wat vragen/opmerkingen hebt of dat je mij wilt boeken voor een tof fotoproject. Laat een bericht achter en ik reageer zo snel mogelijk! Bellen kan ook altijd, maar er is een grote kans dat ik niet op kan nemen omdat ik aan het fotograferen ben. Heeft het haast? Stuur een WhatsApp bericht!

 

Bezoekadres (op afspraak):
De Stadstuin Werkspoorfabriek
Schaverijstraat 11
3534 AS Utrecht

 

Whatsapp: 0642346122

KvK nummer: 30246588

BTW nummer: NL001848321B05

 

  FAQ

  Dat is afhankelijk wat je precies nodig hebt. Geef bij de aanvraag zoveel mogelijk informatie zodat ik een goede inschatting kan maken van de kosten. Ik hanteer een vanaf prijs van €995 ex BTW voor een dagdeel. 

  Ik fotografeer uitsluitend voor bedrijven omdat ik me hier de afgelopen jaren in heb gespecialiseerd.

  Vul bovenstaande formulier zo volledig mogelijk in. Mocht ik nog vragen hebben, dan neem ik contact met je op. Daarna ontvang je van mij een offerte met een globale planning en bijbehorende investering.

  Afhankelijk van de tijd die ik nodig heb om het na te bewerken en hoe druk ik op dat moment ben. In 90% van de gevallen is de levering binnen 3 werkdagen.

  Fotografie op de afgesproken tijden, standaard nabewerking, oplevering in web en printformaat, licentie voor commercieel gebruik op social media, website, folders en brochures. Wil je iets uitgebreidere nabewerking voor grote reclame uitingen, geef dit aan bij de aanvraag.

  Iedere klant krijgt een eigen inlog op mijn server. Met deze inlog heb je  altijd toegang tot je foto’s zolang je klant bij me bent. 

  Altijd op dagen dat ik aan het nabewerken ben in mijn studio in de Werkspoorfabriek in Utrecht.

  Voor merken

  bekijk wat ik voor jouw merk kan betekenen

  Voor horeca

  Bekijk wat ik voor jouw zaak kan betekenen

  Voor bedrijven

  Bekijk wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen